• Programas
Antoni Duran-Sindreu Buxadé

Part-time Lecturer UPF-BSM
Director Académico

Antoni Durán-Sindreu Buxadé is director and professor of the Master's Degree in Taxation at the UPF Barcelona School of Management, and associate professor of the Spanish Tax System and Corporate Tax System in the Department of Economics and Business at the UPF. He is also Partner-Director of Durán-Sindreu Asesores Legales y Tributarios, where his main area is taxation.

Recently appointed member of the Advisory Council on Economic Policy and Public Finance of the Generalitat de Catalunya, he was delegate of Catalonia and Balearic Islands, and later president of the Spanish Association of Tax Advisors (AEDAF). He is also an elected member...

• Licenciado / Título de grado, Ciencias Sociales y Jurídicas, Administración y dirección de empresas
  • Doctor, Ciencias Sociales y Jurídicas, Derecho, política y gestión pública
  • Diplomado, Ciencias Sociales y Jurídicas, Administración y dirección de empresas

• Director Académico - UPF Barcelona School of Management
  • Socio Director - Durán-Sindreu, Asesores Legales y Tributarios S.L.P.